a

Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
+49 30 24041420
ouroffice@vangard.com
 

Ontwerpkosten

Prijsindicatie voor een logo-ontwerp

Een goede briefing over een logo is van essentieel belang. De ontwerptijd zal dan ook sneller zijn bij een goede briefing. De gemiddelde tijd van een logo ontwerp ligt tussen de 5 en 10 uur. Met de uitwerktijd erbij ligt dat tussen de 10 en 15 uur. Kosten per uur zijn € 55,-. Deze is dan inclusief PDF bestand, EPS bestand, JPEG bestand voor mail en web gebruik, PNG bestand.

Een effectief, goed logo zal aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, deze zijn:

  • de geschiktheid
  • simpel
  • tijdloos
  • herkenbaar
  • veelzijdigheid

Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met mij op.

 

Kararkterontwerp

Voor het ontwerp van een karakter heb ik uiteraard ook een goede briefing nodig. De ontwerpkosten voor een karakter zijn € 55,- per uur. De totaalprijs is geheel afhankelijk van je wensen. Voor meer info neem gerust contact met mij op. Niet geheel onbelangrijk de algemene voorwaarden voor een karakter ontwerp.

Algemene voorwaarden

Visuals

Ook voor het maken van visuals kun je bij mij terecht. Ik lever naar aanleiding van een goede briefing schetsmatige visuals aan zowel in zwart/wit als in full color. De klant krijgt zo een beter beeld van wat het uiteindelijk ontwerp gaat worden. Uit ervaring weet ik dat het vaak een makkelijk medium is om de klant over de denkbeeldige streep te trekken. De kosten voor een ontwerp ligt op € 55,- per uur.