a

Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.

Hirtenstra├če 19, 10178 Berlin, Germany
+49 30 24041420
ouroffice@vangard.com

Kleuradvies

Kleuradvies

– Kleuradvies aan huis –

Kiezen voor de juiste kleur

Vind je het moeilijk om de juiste kleur te bepalen in je huis of bedrijf? Met mijn opleiding als etaleur/stylist voor woning en interieur en mijn werk als kleuradviseur bij Colors@Home kan ik je zeker van dienst zijn. Ik kom bij je aan huis om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Tijdens een gesprek en inzicht in je woonsituatie bedenk ik een kleurplan. Deze stel ik samen in een Moodboard. De kosten zijn afhankelijk van het aantal ruimtes en wat je wensen zijn. (zie tarieven)

Styling advies

Mocht je de plaatjes in een woontijdschrift ook altijd zo mooi vinden maar lukt het je zelf niet om dit voor elkaar te krijgen dan kan ik je je tips en tricks leren op styling gebied. Ik ben op de hoogte van de laatste kleur- en modetrends op interieur gebied. Daarvoor kan ik je een op maat gemaakt plan aanbieden of ter plekke voorzien van de juiste tips. Wil je meer weten neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Verkoop advies

Heb je je huis in de verkoop maar heb je nog de laatste nodige tips en trucs nodig voor een optimale verkoop. Dan kun je bij mij terecht voor advies op het gebied van een mooi, kloppend visueel plaatje bij binnenkomst van de toekomstige koper. De eerste indruk is de beste en die kun je maar 1 keer optimaal benutten. Dus aarzel niet en neem contact op voor meer informatie.

tarieven